Εκτύπωση
PDF

LIPOTOX®

 ΤΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ‘Dietary LIPOTOX’ ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ;

H φόρμουλα του ‘Dietary LIPOTOX’ είναι βασισμένη στις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις και κλινικές μελέτες σχετικά με την παχυσαρκία και την απώλεια βάρους - οι οποίες έχουν δημοσιευθεί στις πλέον αξιόπιστες Επιστημονικές / Ιατρικές και Διατροφικές Επιθεωρήσεις και Δημοσιεύσεις: British Journal of Nutrition, International Journal of ‘Diabetes, Obesity and Metabolism’, American Journal of Clinical Nutrition, Journal of the American Medical Association (JAMA) , Int J Obesity Related Metabolic Disorders, American Family Physician..

ΟΙ 4 ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 14 ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ‘Dietary LIPOTOX’

4

επιστημονικές

φόρμουλες

σε 1 δισκίο

14 ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Κάθε μία από τις επιστημονικές αυτές φόρμουλες (συνταγές) παρέχει αυτοτελή οφέλη και πλεονεκτήματα.

Περιέχει συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν :

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ  

1.

LIPOLYSIX Accelerate 

x4 ®

1. Στην ενίσχυση και την επιτάχυνση της

απώλειας βάρους Χ 4 ΦΟΡΕΣ** 

2.  Στην μείωση της όρεξης

3. Στην καταστολή της επιθυμίας για ζάχαρη

4. Στην επιβράδυνση του σχηματισμού του

λίπους

Αυτοτελείς κλινικές μελέτες για κάθε κύριο συστατικό ξεχωριστά

**αλλά και

συνδυαστικά 

2.  

THERMOGENIX

- MAX ®

5. Στην καύση περισσότερων θερμίδων ανά

24ωρο ακόμα και χωρίς άσκηση

6. Στην καύση περισσότερου λίπους ανά 24 ωρο

7. Στην βελτίωση της θερμογένεσης

Αυτοτελείς κλινικές μελέτες για κάθε κύριο συστατικό  

3.  

METABOLIX

Boosters ®

8. Στην βελτιστοποίηση του μεταβολισμού

9. Στην βελτιστοποίηση της λιπόλυσης

10. Στην βελτίωση των επιπέδων ενέργειας

11. Στην διάλυση και μεταφορά  του λίπους

Αυτοτελείς κλινικές μελέτες για κάθε κύριο συστατικό  

4. TOTAL BODY 

SUPPORT

ESSENTIALS

12. Στην  διατροφική υποστήριξη

13. Στην αντιοξειδωτική  υποστήριξη

14. Στην βελτιστοποίηση των φυσικών διαδικασιών καύσης λίπους μέσα στο σώμα σας

Αυτοτελείς κλινικές μελέτες για κάθε κύριο συστατικό  

Οι παραπάνω φόρμουλες σε συνδυασμό, περιλαμβάνουν συνολικά 29 συστατικά.

Το ΝΕΟ Dietary LIPOTOX τώρα περιλαμβάνει όλα αυτά τα 29 συστατικά σε ένα χάπι (έτσι τώρα δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάθε φόρμουλα ξεχωριστά).

 

Φόρμουλα 1

Το αποκλειστικό και πιο σημαντικό πλεονέκτημα του Dietary Lipotox είναι το "LIPOLYSIX Accelerate x4" ένας εξαιρετικός συνδυασμός εξειδικευμένων ενεργών συστατικών τα οποία αποδεδειγμένα μπορούν να σας βοηθήσουν:

 1. Να χάσετε 4x περισσότερο βάρος4x πιο γρήγορα !....

  Oι ανεξάρτητες έρευνες που έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά και ιατρικά περιοδικά δείχνουν την αποτελεσματικότητα των συστατικών του ‘Dietary LIPOTOX’, και πως μπορούν να φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε πιο γρήγορα. Το μεγαλύτερο όφελος του ‘Dietary LIPOTOX’, είναι ο εξαιρετικός συνδυασμός με τα εξειδικευμένα ενεργά συστατικά «LIPOLYSIX Accelerate x4®», τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε μέχρι και  4,5 φορές περισσότερο βάρος, και πολύ πιο γρήγορα από ότι απλά μόνο με δίαιτα και άσκηση.

 2. Να μειωθεί η όρεξή σας - καθιστώντας έτσι πιο εύκολη την απώλεια βάρους !

  Ο έλεγχος της πείνας και της όρεξης είναι ένα από τα βασικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν τα άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρος. Η υγιεινή διατροφή και σε σωστές μερίδες παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους. Εδώ τα βασικά συστατικά ( που περιλαμβάνονται στο "LIPOLYSIX Accelerate x4")  σας δίνουν το πλεονέκτημα: Στην προαναφερθείσα μελέτη, η μείωση της όρεξης υπολογίστηκε χρησιμοποιώντας το απομένον φαγητό που παρέμενε στο πιάτο κάθε ατόμου μετά το γεύμα, ως ένας δείκτης της καταστολής της όρεξης ανάμεσα στις δυο ομάδες. Σε σχέση με την ομάδα που συνδύαζε τη δίαιτα και την άσκηση με τη λήψη μόνο εικονικού σκευάσματος, η ομάδα που χρησιμοποίησε τα βασικά συστατικά που περιλαμβάνονται στο "Dietary LIPOTOX" κατανάλωνε πολύ λιγότερο φαγητό. Στην πραγματικότητα περισσότερο από μισό κιλό φαγητού δεν καταναλώθηκε! Είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη του πως τα συστατικά του "Dietary LIPOTOX" μπορούν να επιφέρουν ένα άμεσο αποτέλεσμα στις προσπάθειες απώλειας βάρους που καταβάλλετε.

  ** (Η Κλινική Μελέτη δημοσιεύτηκε στο “International Journal of Obesity”)      

  Η διαφορά του 16,9% που προκύπτει μόνο από την μείωση στην κατανάλωση του φαγητού (λόγω της μείωσης της όρεξης), απλώς λαμβάνοντας αυτά τα ενεργά συστατικά, είναι εξαιρετικά σημαντική! Τώρα, αν υπολογίσουμε ότι ένα άτομο λαμβάνει 2000 θερμίδες την ημέρα, το 16,9% αντιστοιχεί σε 338 θερμίδες!   Για να κάψετε μόνο αυτές τις επιπλέον 338 θερμίδες από μόνοι σας (χωρίς να λαμβάνετε κάποιο βοήθημα απώλειας βάρους), για παράδειγμα, θα πρέπει είτε να τρέχετε  για περίπου 50 λεπτά  παραπάνω κάθε μέρα, ή να περπατάτε 1 ώρα  και 25 λεπτά παραπάνω κάθε μέρα!1Πρόσθετα οφέλη από την λήψη και των άλλων κύριων συστατικών που περιέχονται στην φόρμυλα του ‘Dietary LIPOTOX’:

  Η καύση επιπλέον θερμίδων (μέρα και νύχτα χωρίς άσκηση)

  Η "THERMOGENIX-MAX" φόρμουλα προστέθηκε στο "Dietary LIPOTOX (με LIPOLYSIX Accelerate x4)" για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Μια αυτοτελή μελέτη έδειξε ότι τα άτομα που χρησιμοποίησαν μόνο ένα από τα συστατικά που περιέχει το "THERMOGENIX-MAX" ("Dietary LIPOTOX") αύξησαν (κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας) την 24ωρη ενεργειακή κατανάλωση ( "θερμογένεσης": δηλ. τη καύση των θερμίδων ) κατά 8% εδειξαν μια καθημερινή κατανάλωση της τάξης των 179 θερμίδων παραπάνω, σε σχέση με όσους λάμβαναν εικονικό σκεύασμα (placebo). Αυτό σημαίνει καύση μέχρι και 10024 παραπάνω θερμίδων σε 8 εβδομάδες, σε σχέση με τη φυσιολογική σας καύση! Και αν καίτε περισσότερες θερμίδες, αυτό φυσικά θα σας βοηθήσει να επιταχύνετε την απώλεια βάρους σας ακόμα περισσότερο.

  (η κλινική μελέτη δημοσιεύτηκε στο "British Journal of Nutrition")


  Αναλογικά, θα πρέπει να σημειώσετε ότι για να κάψετε επιπλέον 10024 θερμίδες σε 8 εβδομάδες, χωρίς βοήθεια (δηλ. χωρίς να λαμβάνετε βοήθημα απώλειας βάρους) θα πρέπει είτε να τρέχετε περίπου 25 λεπτά επιπλέον την ημέρα ή να περπατάτε για 45 λεπτά επιπλέον κάθε μέρα για 8 εβδομάδες.1
  Η μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων των ασκήσεών σας

  Παρόλο που το "Dietary LIPOTOX" περιλαμβάνει συστατικά που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά το κάψιμο του λίπους χωρίς άσκηση και vα μειώσουν σημαντικά το αίσθημα της πείνας, οι γιατροί που βοήθησαν στην σύνθεση του Dietary LIPOTOX σας συνιστούν να ακολουθείτε μια υγιή διατροφή και άσκηση μαζί με τις προσπάθειες απώλειας βάρους για μακροχρόνη υγεία. Επιπλέον, το "Dietary LIPOTOX" περιλαμβάνει εξειδικευμένα συστατικά, τα οποία μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα των ασκήσεών σας καθώς:

  1. Βελτιώνουν τα επίπεδα ενέργειας, ζωτικότητας και αντοχής σας
  2. Βελτιστοποιούν το μεταβολισμό σας-βοηθούν τη μεταφορά του λίπους στις κυτταρικές μεμβράνες του μυϊκού ιστού για χρήση ως πηγή ενέργειας (‘Λιπόλυση’: διάλυση λίπους).
  3. Επιταχύνουν τις προσπάθειες απώλειας βάρους σας ακόμα περισσότερο και θα δείτε εμφανή αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα !


  Dietary LIPOTOX

  Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε προσπάθειας απώλειας βάρους, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το σώμα σας λαμβάνει τη συνιστώμενη ποσότητα βιταμινών καθημερινώς, ώστε να βελτιστοποιηθούν οι φυσικές διαδικασίες καύσης λίπους του σώματός σας.  Οι ανισορροπία στη διατροφή μπορεί να καταστήσει την απώλεια βάρους εξαιρετικά δύσκολη. Το “Dietary LIPOTOX” περιλαμβάνει ΟΛΕΣ τις βασικές βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και αντιοξειδωτικά που απαιτούνται για το σώμα σας κατά τις προσπάθειες απώλειας βάρους (20 βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία & αντιοξειδωτικά).

  Το Dietary LIPOTOX είναι επίσης ιδανικό για μακροχρόνη χρήση:

  1. Τα ενεργά συστατικά του θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το επιθυμητό επίπεδο βάρους για μακροχρόνιο διάστημα, και
  2. ως ένα συμπλήρωμα βιταμινών και αντιοξειδωτικών ουσιών, για τη διατροφική & εσωτερική σας ισορροπία και για μακροχρόνη υγεία.

  ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ: "ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ"

  Νέες έρευνες στο χώρο της παχυσαρκίας οδήγησαν σε συναρπαστικές εξελίξεις. Η πιο εντυπωσιακή εκ των οποίων είναι η κυκλοφορία της νέας σύνθεσης της Cambridge, “LIPOTOX ”.Αυτή  η  μοναδική  σύνθεση πραγματοποιεί  τριπλή  επίθεση στο πάχος:

  1. Βοηθά το σώμα σας να παράγει ορμόνες για την καύση του λίπους.

   Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι η αλληλεπίδραση 2 ορμονών (ινσουλίνης και γλυκογόνων) που παράγονται φυσικά από το σώμα σας, καθορίζει αν το σώμα σας βρίσκεται σε λειτουργία καύσης λίπους ή αποθήκευσης λίπους. Η ινσουλίνη (γλυκονική / αναβολική) και τα γλυκογόνα (λιπολυτικά / καταβολικά) είναι αντίστροφα ζεύγη ορμονών, που σημαίνει ότι όταν τα επίπεδα του ενός ανεβαίνουν, τα επίπεδα του άλλου κατεβαίνουν.   Τα παραπάνω ασκούν το μεγαλύτερο έλεγχο στο μεταβολισμό και πραγματοποιούν διαμετρικά αντίθετες λειτουργίες.   Μπορείτε να σκεφτείτε την ινσουλίνη ως μια ορμόνη αποθήκευσης και κλειδώματος του λίπους.   Με απλά λόγια, σας δημιουργεί πάχος (επιφέροντας αποθήκευση του λίπους) και διατηρεί το πάχος (εμποδίζοντας την πρόσβαση στις αποθήκες λίπους).  Πολλοί υπέρβαροι άνθρωποι παράγουν αυτήν την ορμόνη σε υπερβολικά επίπεδα.  Αυτό τώρα εξηγεί το λόγο για τον οποίο πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολία να χάσουν βάρος γρήγορα, ακόμα και όταν κάνουν δίαιτα ή λαμβάνουν χάπια αδυνατίσματος.   Για να είναι το σώμα σας σε μια συνεχή κατάσταση καύσης λίπους, το σώμα σας θα πρέπει να περιορίσει την παραγωγή των ορμονών αποθήκευσης λίπους και να αυξήσει την παραγωγή των ορμονών καύσης λίπους (γλυκογόνα).  Η Cambridge Pharmaceuticals ανέπτυξε μια μοναδική σύνθεση που θα βοηθήσει το σώμα σας να παράγετε αυτές τις απαραίτητες ορμόνες καύσης λίπους σε 48 ώρες.   Και αν ακολουθήσετε τις οδηγίες δοσολογίας, θα δείτε αποτελέσματα άμεσα εντός των πρώτων 7 ημερών.

   “Για άμεσα αποτελέσματα σε 7 ημέρες!”

    

  2. Εμποδίζει την απενεργοποίηση του μεταβολισμού.

   Για να εξασφαλίσετε ότι ο μεταβολισμός σας δεν “απενεργοποιείται”, που είναι ο άλλος βασικός λόγος για τον οποίο τα άτομα αντιμετωπίζουν δυσκολία να χάσουν βάρος γρήγορα, αυτή η σύνθεση  περιλαμβάνει επαρκώς συγκεκριμένα συστατικά, που διασφαλίζουν την αποδοτική λειτουργία του μεταβολισμού σας.  Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολία να ασκούνται σε τακτική βάση.

  3. Ελαχιστοποιεί την απώλεια μυϊκής μάζας

   Επιπροσθέτως, καθώς αρχίζετε να χάνετε βάρος, είναι σημαντικό να μην χάσετε τη μυϊκή σας μάζα. Οι μύες παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία καύσης λίπους.  Για να αποτραπεί αυτό, αυτή η σύνθεση περιλαμβάνει επίσης επαρκείς πρωτεΐνες ώστε να διασφαλιστεί ότι καθώς χάνετε βάρος, η μυϊκή απώλεια παραμένει ελάχιστη. Η σύνθεση επίσης περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, επαρκή θρεπτικά συστατικά (απαραίτητες πρωτεΐνες και υδατάνθρακες) για τη διαφύλαξη της υγείας σας, ώστε να εξασφαλιστεί ότι ενώ χάνετε βάρος, όλες οι σωματικές σας λειτουργίες εκτελούνται με υγιή τρόπο. Αυτή η μοναδική σύνθεση έχει δημιουργηθεί ειδικά για:

   • άτομα που πρέπει να χάσουν βάρος γρήγορα για λόγους υγείας
   • άτομα που δεν μπορούν να ασκούνται, ή απλά δεν έχουν το χρόνο να ασκούνται σε καθημερινή βάση
   • άτομα που είναι υπέρβαροι για παραπάνω από 2 χρόνια, και για
   • άτομα που θέλουν γρήγορα αποτελέσματα εντός των πρώτων 7 ημερών.
  Το "LIPOTOX" συστήνεται από γιατρούς και διαιτολόγους, καθώς πληρεί τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους Κανονισμούς του ΕΟΦ.

  * Χορηγείται και  χωρίς συνταγή γιατρού. Για πληροφορίες ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας, ή ΤΗΛ: 80 111 104 104